Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparens


Mina tankar målar en bild
av dig
min hud återskapar
din beröring
i mina öron hörs
alla ord du sagt
och som stannat kvar

jag känner din doft
förnimmer din värme
tänker fram din blick

som om avstånd
inte fanns på riktigt




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-11-10 22:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och i beröring
2016-11-13

  ULJO
Så vackert
2016-11-11

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Bra och kärleksfullt. TBG.
2016-11-11

  Petter Wingren
Som om avstånd inte fanns på riktigt. Enklast tänkbara fras men med djupast tänkbara innehåll.
2016-11-11

    ej medlem längre
Vackert
Mvh annokas
2016-11-10

    carinamnm
Så rätt! Så kan det kännas, så kan det vara!
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös