Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var sjutton är broddarna?

 

Vintern bjöd in sig och hösten 

kunde inte längre neka

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-10 22:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bore igen- Ständigt denna Bore.
Bore-dom, som jag skrev en gång.

Ja, nu är det brodd-skande.
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP