Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var tiden som kom till oss

Det var tiden
som kom till oss
med öppen famn
allt var möjligt
oändligheterna väntade

men sedan
blev allt för sent
blev ingenting
ingen väg ledde framåt
livets återvändsgata

men jag ångrar inget
dagarna som var våra
och ljuset




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-10 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP