Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosens tid

 

Snö därute

snö i sinne

 

varma dagarna

i minne

 

rosens tid

och bara hällar

 

vid en sjö

i sommarkvällar

 

 

Natt och dröm

och vilsenhet

 

men jag vet

en hemlighet:

 

rosen lever,

föder ljuset

 

sjön är kvar

fast det är fruset

 

 

Nu är tid

att åter sova

 

Du är livets

stora gåva

 

 

 

 

 




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-11 03:31



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Man går ide med den texten. Så skönt.
2016-11-11

    ej medlem längre
"sjön är kvar
fast det är fruset"
fantastiskt fint Peter!!!
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP