Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns inga mänskliga rättigheter


Det finns inga mänskliga rättigheter skrivna på himlens förändringar, endast en planet att hålla samman i splittret av åsikter och då måste alla delta i bygget som cirklar kring sol.

Jag älskade dig, men du drog när jag var sömnlös. Kanske förfärades jag av flykten mest, eftersom den var oväntad och total. Vi var de perfekta drömmarna när ingen av oss var vaken.

Ljuset i ögonen bländar förfärligt och djuret blir krossat under bildäcken, löv blåser genom vind innan någon insett att blodet är snaran kring halsen i jakten på att inte känna smärta.


____________







Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-11 18:25



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag tycker om texten och tänker mig den handlar om en svår sorg och smärta. I den outhärdliga sorgen finns förstås inga mänskliga rättigheter.
2016-11-13

    Elisabeth Nilsson VIP
En frustrerad och smärtsam text om förlorad kärlek och saknad medmänsklighet i världen av idag.
2016-11-11

    jaybird
"Vi var de perfekta drömmarna när ingen av oss var vaken." Om ett smärtsamt uppvaknande. Bra skrivet.

2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP