Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns kalla kyss

Säg
Såg du inte
Hur tiden
Ramade in
Naturens ansikte
I grå toner
Mot brinnande träd
Och frostbitna kanter av hösten

Det virvlar av vindburna fåglar
Rosor av kristaller
Bekläder asfalten
Och talar tyst i gåtor om vintern

I snön lämnas träden nakna
De sträcker sig sorgset
Mot en isblå himmel

Och vi förundras
Över hur sårbart vackert

Snön lägger sig
Över trädens längtan
I drömmar
Om våren




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 650 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2016-11-11 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ömsint vilar dina ord i den sköra och vackra världen.
2020-04-11

    Max Poisé
Den är grym denna text Nina...
Nu har du båda versionerna på g:-)
2020-04-09

  Cikoria Blå VIP
Vacker! Njutbar läsning.
2020-04-09

  annatheresia
Verkligen fin!
2016-11-15

  Amanda N
Vackert!
2016-11-11

  aol
Verkligen så vackert skaldat,
2016-11-11

  Peter Stjerngrim VIP
Ännu en fin text av dig ...
Glad att se dig tillbaka igen!
Kram
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish