Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text av mig, musik Niclas Wahlgren :-)


Tiden som rann

Snön gömmer världen
i gnistrande vitt
Kristaller på träden
som vindarna spritt

din kärlek den värmer
och håller min kyliga hand

Hjärtat som stal mitt den gången
har mognat från pojke till en man
år har passerat
i barnen syns tiden som rann

©JessicaOlsson2016




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jessica Olsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-11 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP