Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S u b s t a n s .


frid i mina blodådror
- ett rus som aldrig kommer släppa

nerknarkad på golvet
i någon främlings etta


allt är livsfarligt
när man lever som vi

men världen är inget
i jämförelse med det jag har inuti


vi skrattar alla
för det kan bara gå utför

lär ändå inte hinna bli något
innan vi dör


ungdomskris
ögon utan öden

det finns inget lika kul
som att leka med döden


jag vill ha din parfym
mot mina läppar

jag ler när han sjunger
"det finns inget liv som detta"




Bunden vers (Rim) av April Benedict
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-11 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April Benedict
April Benedict