Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få upp ögonen

Få upp ögonen
strunta i konventionen
få upp ögonen
för vad som händer

vi vill inte bli vilsna
vi vill vara hemma
hemma...

få upp ögonen
lev som du vill leva
säg vad du vill

var inte rädd
rädd att råka illa ut
att allt ska ta slut

få upp ögonen
våga se
dig själv

först då
är lyckan total




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-11 22:31



Bookmark and Share


  erkki
Det ligger mycket känsla i den här. Att se sig själv i spegeln, och fundera på det goda man ser. Det blir man nog bättre av. I varje fall inte sämre.
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP