Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pitstop på pissperrongen ( politik)

Jag är ett pitstop

en anhalt på pissperrongen

en genomfartstunnel

en döende reaktor

som skor sig på livet och luften  

Jag är, vad är jag..var?

Framför allt vem?




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-18 03:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Du är en
maktfaktor
stark som en
kärnreaktor
Du är en
maktfaktor"
(Edin & Ådahl)
Sången riktad till kristna.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP