Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=dtIuiWx-sQE Ditt Nakna Ansikte (OrdKonstfestivalen 2016-05-21)


Ditt Nakna Ansikte

Ditt Liv Är Redan Överbefolkat
Av Myndigheter
Och Institutioner
Som Vaktar Ingången Till Din Själ

Dina Drömmar; Din Egen Verklighet

Du Döljer Ditt Nakna Ansikte
Bakom Ett Draperi Av Mörkblått Hår
Och Gjuter En Mask Av Betong

Till Skydd Mot Det Normalas Barbari

?
Bakom Maskerna Är Vi Alla Spegelbilder
Nidbilder; Vanföreställningar; Illusioner
Hallucinationer

Bakom Maskerna Bär Vi Alla
Ett Blödande Hjärta; Varsamt
Som Ett Sprucket Ägg

Men Själen Klöser Djupa Sår På Din Tunga
Varje Gång Du Försöker Ljuga

Om Hur Den Egentligen Mår




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-12 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow