Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Verklighetens Murar

Mina Impulser Sparkar Och Slår Åt Alla Håll Och Kanter
Mest Av Allt Sparkar De Mot Den Låsta Dörren;
Till Min Själs
Inre Fristad Omgiven Av Kilometerhöga Murar

En Yttre Mot Verkligheten
En Inre Mot Demonerna

Därinne; Fångad Mellan Murarna
Gråter En Man Vars Barndom
Var Så Fylld Av Ensamhet Och Längtan
Att Rösterna Fann Honom Allt För Vacker
För Att Inte Ta Över Hans Tankar

?
Hans Verklighet Går Inte Att Förstå
För Den Som Inte Har Somnat På En Buss I Landskrona
Och Vaknat På En Flygplats I New York City

Som Inte Ridit En Svart Svan Genom
Stormens Blödande Hjärta Och Skoningslöst Exploderat
Som En Supernova Mot Sin Egen
Rastlösa Energi




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 348 gånger
Publicerad 2016-11-12 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow