Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett lila hjärta i en dröm

Ett öppet fönster mot gården 

Låter vintetnattens kyla komma in

Minnen bildar frostrosor

På min tårvarma kind

Till tonerna av längtan 

Knackade sorgsenheten på

Tystnaden ekar högt i hjärtats slag

Och i minnena du för alltid lever kvar 

Ett lila hjärta i en dröm

Som jag önskar vore sann




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-17 23:14



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket bra ordat vännen/ kram
2016-11-22

  Lars Hedlin
Fint i vemodston....
2016-11-19

    Dan Myrbeck
Vemodsvackert fin.
2016-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om längtan och saknad!
2016-11-18

  Sofhia Wirström
vackra rader
om längtan
om önskan

2016-11-18

  ULJO
Vackert berörande skrivet
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP