Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är någonting med honom

det har alltid varit någonting med honom
jag vet det, han vet
jag vet att han vet det
jag vet

det är inkorrekt
på något sätt ett syftningfel
men jag är osårbar nu
det blir fina ord av det
bultande för stunden men iskallt i kärnan
i slutet är det tyst
och det är allt

för ingenting kan någonsin nå mig nu
han vet det, jag vet
han vet att jag vet det
det är någonting med honom
det har alltid varit någonting med honom
jag vet det, han vet
han vet att jag vet det


och det gör detsamma
jag vet




Fri vers av tennsoldatocheldvakt
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-13 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tennsoldatocheldvakt