Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten vid havet

Kupar handen

över ditt bröst

 

känner slagen

av ditt hjärta

 

och tänker på

natten vid havet

 

när vindarna kom

med närheten




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-11-13 05:33



Bookmark and Share


  limerick
Så skirt och innerligt!
2016-11-16

  annatheresia
Ljuvligt rörande text! Varmt närgången! Fiin!!
2016-11-16

  Susanne Klint Martell
Innerlig ...
Älskar också nätterna vid havet
2016-11-16

  Nils-Robert
En dikt om när kärleken kom likt en vind från havet.
2016-11-14

    ej medlem längre
Vackert skaldat med stor känsla och att kunna uttrycka så mycket med få ord är en kunskap att beundra.
2016-11-13

    ej medlem längre
Så där bra kan bara du skriva Peter!!!
du gör det svåra så enkelt.
2016-11-13

  Johan Strömstedt
Känner lite av dofter från tång. En stafettpinne att ta över in i minnenas
outgrundliga värld.

2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP