Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstliga vindar

 

 

Extrema vindar blåser

löven blåser än hit än dit

trygga vrår för egen ro

mer lockande

när allt står på spel

avslöjas

marken

träden

 

ännu en fimbulvinter?

 

 




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-13 10:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det känns både spännande och skrämmande när man inte vet...
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP