Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rättvis utrensning har börjat i Amerika på alla nationer

 

Eftersom Trump imperiet fick jag vätta tillhörde sin pappa. D.v.s. han har ärvd, alltså Donald mer eller mindre är bara en playboy Marionett som pratar och gör hur han krävs på av FBI. och det är mest den där tippen av frågor som används i förhör:

Rätt eller Fel. (typisk polisiär alltså) annars fins gott om plats i fängelser i Amerika utan rätt till rättegång.

-Ser ni vad skrämd ser han ut efter varje dag vita huset rapporter info...

Personligen Jag tror det är ett fiffigt sätt att driva ut, utvisa få ut från Amerika kommunist orienterade amerikaner som spelade demokrater och har till överlevnad strategier ett alternativ språk, som ryska, svenska, rumänska, spanska, italienska osv, förmån  ifrån kommunist partier i andra länder och regeringar goda vilja samarbeta över gränser, en sort indirekt spioneri och inblick i andras länder, dess länder politiker köper i god tro.

Kommer ni ihåg, amerikanska "time out konsulter" till svenska opålitliga politiker?

Att överge Amerika med politisk asyl bara för den sak att en mandat republikan president kom till representant huset och troligen i senat, sorry bara FBI har inblick i den hela och hur farlig det är  dom för alt framtid i Amerika.

Så det är sant som säger Hillary det är FBI vilja, med vem ska spela världspolitik FBI med!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2016-11-13 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP