Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det saknas en ton






Det brast en sträng
på mitt livs instrument


spelar ändå
minnet fyller i tonen som saknas




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2016-11-13 11:16



Bookmark and Share


  Feminaz
Din text berör!
2016-12-04

  lila fjäderblomman VIP
Livserfarenhetens visa ton.. känner starkt med dig Marita!
2016-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så fint skrivet...vackert och berörande...
2016-11-16

  Magdalena Eriksson VIP
Minnet fyller i tonen som saknas

mycket känslor i dessa rader
2016-11-16

  Lars Hedlin
Starkt
2016-11-15

  Respons VIP
Fint!
2016-11-15

  Karina"Kia"
Sorgetonen som alltid kommer finnas där vid din sida och fyller ditt hjärterum.till och från...
Rytmen i livets stig är inte alltid rak..och strängar saknas på livets instrument,men livet pågår ändå..i otakt och med ett missljud som genomsyrar livets instrument..men du balanserar det otroligt vackert bra..Du fina<3
Bevisar du här!
2016-11-14

  Robert Gustafsson
Fin.
2016-11-14

    ADI Nehlin
Vackert vemod
2016-11-14

  i af apa
vackert
om att faktiskt gå vidare
trots allt...
2016-11-14

  StinaJ VIP
Starkt och berörande fångat
2016-11-14

  Nils-Robert
OM minnets och sinnets vemod. Så bra fångat i dikt.
2016-11-14

  Ingrid Trolle
Sorgesam fin dikt

2016-11-13

  Blomma-Stjärna VIP
livets lust att leva spelar och ger människan melodier
och där en sträng saknas - och strängar saknas för de flesta som får leva - bildar minnena klangbotten
vackert detta!
2016-11-13

  Blått Norrsken VIP
Jättefint och hoppfullt skrivet!!
2016-11-13

  Öknens Ros VIP
melodin finns i blodet.
2016-11-13

  Anya VIP
Så fint. Jaa strängar av olika vikt brister i livet...gäller att gå vidare... Fint att minnet fyller tonen. gillar din metafor mycket!
2016-11-13

  Eva Helene VIP
En vemod klang, men ack så vacker!
2016-11-13

    ej medlem längre
Brusten, men inte borta, finns för alltid kvar men inte närvarande!
2016-11-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Starkt, med en vemodig men klarsynt ton!
2016-11-13

  Margareta Wersäll
Oerhört berörande med få men starka ord!
2016-11-13

  överlevaren VIP
Orden förmedlar en stark melodi....vemodigt och vackert!
2016-11-13

  Lars Hedlin
Berör
2016-11-13

  Marianne Räf
Tystnaden har kanske också sin ton ?
2016-11-13

    ej medlem längre
känner igen det.
2016-11-13

    Birgersdotter VIP
Känner också så!
2016-11-13

  Sanna i badet VIP
Så fin metafor av minnen som finns med - ändå
2016-11-13

  Maria Sundelin VIP
Ja, toner kommer och går i livet
Kramar
2016-11-13

  Solstrale VIP
Klangen når sitt innersta instrument! Fint ljuder minnet!
2016-11-13

    ej medlem längre
Din musik är för evigt stark och fylld med en tydlig resonansbotten.
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP