Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna vackra bild på Google!


Kom! Följ med mig till stjärnorna

Ska ta mig framåt

Längre än jag någonsin gjort tidigare

 

Jag ska älska innerligt och starkt

Som om varje stund vore den sista

 

Nuet ska vara min verklighet

Blir starkara ända in I märgen

 

Kom! Följ med mig till stjärnorna

Kom! Följ med mig till universums yttre rand

 

Låt oss göra allt mörker till ljusaste av ljus

Låt oss vandra på vintergatans pärlband

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2016-11-12

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 690 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-11-13 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Upplyftande, gnistrande gudomlighet... <3
2016-12-09

  Karina"Kia"
HimlaVackert och så jäkla snyggt skrivet så man blir knäsvag av ordens vackra ..Wow!
2016-11-20

  lila fjäderblomman VIP
Stora ord, stora drömmar..tillsammans med den älskade.
2016-11-18

  Tessires
Så fint Lasse! ?
2016-11-18

  ULJO
Urtjusigt
2016-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...bra skrivet...
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Fina uppmaningar
2016-11-15

  i af apa
vackert och hoppfullt!
2016-11-15

    ej medlem längre
Kärleksfullt vackert diktat och fyllt av hopp!
2016-11-14

  aol
Så vackert.
2016-11-14

  Angel of love
Kärleksfullt och vackert.
2016-11-14

  StinaJ VIP
En vacker resa bjuder du på hoppfullt och fint
2016-11-14

  Alysse VIP
Kärleken är stor och vacker
såsom pärlband av stjärnor
i din fina dikt
2016-11-13

  Maiah VIP
Underbart vackra ord från ett hjärta
2016-11-13

  Fem hjärtan VIP
Vackra och hoppfulla rader!
2016-11-13

    Birgersdotter VIP
Vackert..och stort!
2016-11-13

  Susanne Klint Martell
Fantastisk!
2016-11-13

  Maria Sundelin VIP
Ord fyllda av hopp
2016-11-13

  Rise Little One
Kärleken övervinner allt!
2016-11-13

  Eva Helene VIP
Vackert och löftesrikt!
2016-11-13

  Anya VIP
Texten andas styrka.
2016-11-13

    ej medlem längre
En kärleksfull resa med sin älskade.
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin