Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost

Allt är tyst
Kristallerna växer sig tätare runt ett liv
så oskyldigt och långsamt
Det går inte att röra sig
bakom en gnistrande yta
där livet sakta bevaras
Tyngden från en perfekt yta blir större
Utrymmet för liv blir mindre
Omslutande, kallt, krossande, mörkt

Är det såhär det är att dö?




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-13 21:11



Bookmark and Share


    Askanden
Kallt!

"Tyngden från en perfekt yta blir större"

Väl formulerat om att hålla uppe en fasad.
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson