Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grubblerier


Självinsikt

Jag är så ledsen för din skull att jag inte är jag


Paradoxalt nog är det så


Att jag inte är bra nog för bilden av mig;


Har länge trott att jag önskat vara någon annan


Men det är fel:


För allra mest önskar jag att


Jag vore jag




Fri vers av skenaktig kärlek
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-13 19:36



Bookmark and Share


  Marianne Räf
En bra slutsats, där sist, tycker jag.
Känner igen ! Fortsätt, du, å vara du.
Det trivs du säkert bäst med ! Hälsn,
2016-11-13
  > Nästa text
< Föregående

skenaktig kärlek