Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Miljö


Vad underbart

Vad underbart skulle det vara
att rida på en grön komet
fara till oanade höjder
utan karta eller GPS

Vad underbart skulle det vara
att sätta sig någonstans där luften är fri
från ledningar och avgaser
och dricka vatten utan plast




Fri vers av Minona
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-13 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona