Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tankar.


Tankar för dagen...

Saktar ner, avstår motstånd.
Flyter med strömmen, likt en fjäril som plötsligt idkar ryggsim med en paraplydrink.
Skojfriska tag, ett leende på vingarna. Ger upp ett hopp och skuttar in i nästa.
Tid passerar i samband med allt annat. Orkar och tänker inte slåss med dig längre Maya.
Du min drottning mitt allt. Ge mig respit, ge mig allt.

Fortsätter kämpa på i nöd.




Fri vers (Fri form) av Jan E Stork
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-14 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan E Stork