Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pardans 25 (På ljudspelare)


Prydnad

Som passagerare på
samma buss
rullar vi
igenom livet.
På skilda
säten
mot samma mål,
nätter
utan mörker,
lever vi vår dröm.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-17 07:20



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tänkvärt, vackert!
2017-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP