Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstvandring i naturens fridfulla landskap

Där gick jag & filosoferade över livet
höstluften fyllde mina lungor med energi
djupandades stannade till emellanåt
absorberade fridfullhetens landskap
stillheten var så vackert närvarande
löv singlade ner mot den väntande marken
tänkte på hur allt levande en dag vill försvinna
en kort tid blomstrar både grönskan & människan
lövens färger penslade sina olika nyanser
nyss strålade de av grönaste grönt
allt som pulserar slutar en dag att slå
tankarna gick till en kär väns bortgång
mina ögon fylldes av tårar som föll nerför kind
vandrade på medan naturen omfamnade
plåstrade om det som gjorde ont
skogens alla träd log mot mig
välkomnade mig in i sin helande oas









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-09-18 12:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen tillståndet.
2021-09-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP