Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets melodi






I min inre tystnad
hördes spröda toner
av livets melodi

ville inte höra

musiken blev starkare
lockade och pockade
lyssnade motvilligt

tyckte om det jag hörde




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-11-14 12:51



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ja man måste tysta de där " gapiga aporna" för att höra.. fint!
2016-11-18

  Maria Sundelin VIP
Ibland måste vi höra det vi inte vågar
Kramar
2016-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Att kunna lyssna inåt är viktigt...du beskriver detta så bra...
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Ja, man ska släppa in livet
i sitt liv!
2016-11-15

  Niliboy
Ja, va fint! Gott att höra goda melodier
Också i sitt inre!
2016-11-15

  Lars Hedlin
Fint där!
2016-11-15

  Öknens Ros VIP
musiken inom är den vackraste att lyssna på.
2016-11-15

  Respons VIP
DN viktig musik att kunna till sig!
2016-11-15

  Valter Örn VIP
Så småningom utkristalliserar sig den livets melodi som harmonierar med det egna livets stämgaffel.
2016-11-14

    Birgersdotter VIP
Vacker metafor.
2016-11-14

    Peter Söderqvist
Du fångar tonerna så vackra som vi kanske inte ville höra.
2016-11-14

  överlevaren VIP
Vackra komponerade ord!
2016-11-14

  Karina"Kia"
Livets styrka är att hitta balansen mellan livet och melodin!

Snyggt skrivet om något så starkt!
2016-11-14

  M.Eta
kanske du ska skriva text till din melodi?!kan nog bli fint.
2016-11-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin metafor om livets melodi, som ibland klingar ohörd. Men oftast blir hörd, när sorg bleknar.
2016-11-14

  Rise Little One
Det tar lite tid innan man blir redo för något nytt...
2016-11-14

  Gunnel Eriksson VIP
Så småningom hittar man sin egen melodi - förhoppningsvis. Bra.
2016-11-14

  Eva Helene VIP
Så vackert om att bli återvunnen - av livets melodi!
2016-11-14

    ADI Nehlin
Fint om att lyssna inåt.
2016-11-14

    ej medlem längre
En stark och vacker melodi.
2016-11-14

    ej medlem längre
I tunga tider går livet på sparlåga, och måste få göra det...till en tid...
2016-11-14

    ej medlem längre
det brukar vara bra musik det man hör i sitt inre. musik som passar en.
2016-11-14

  Anya VIP
Bra! Nää ibland vill man inte höra fast det kanske är just det man behöver. Många livsmelodier man kan höra om man läger manken till...tänker jag. Bra ordat!!!
2016-11-14

  Solstrale VIP
Vilken fin sång, den är din! Bara din att lyssna till! Vacker metafor du bidragit med!
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP