Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriften om hur mänskligheten ska bli lycklig


Alla människor ska sluta vara barn hela livet. Det gäller även dem som får en försenad diagnos som vuxna.

Alla människor accepterar att de är olika. Det gäller även dem som står i skamvrån innan någon ger en diagnos.

Alla människor skapar en bättre miljö. Det gäller även dem som blir galna av att vara en diagnos.

Alla människor är människor på planeten i rymden. Det gäller även dem som tror de är den vackraste diagnosen.

Alla människor som mördar känslor blir medvetande. Det gäller även dem som skapar diagnosen i orgasmen av att finnas.

_______




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-14 17:19



Bookmark and Share


  Federico Romano
Klar analys, det räcker med att läsa komentarerna. För övrigt tycker jag att religion bör sjukdomsklassas..
2016-11-15

    ej medlem längre

Din text är den mest amatörmässiga
jag läst. När det gälla psykologi. Du fångar förvisso några.
2016-11-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra recept för att bli lycklig, åtminstone ibland. Att pilla sig själv i naveln mår nog ingen bra av. Medmänsklighet är gratis. Det borde man kunna bjuda på.
2016-11-14

  Marianne Räf
Många diagnoser, där! Den sista känns så sann på nått sätt!!
2016-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Tänk om det viktigaste inte är att bli lycklig.
2016-11-14

  Annie b'larsson VIP
Det finns ingenting som säger att människan är här för att bli lycklig. Men om vi vore lite smartare kanske vi kunde bli något mindre olyckliga.
2016-11-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Att klara sig genom livet utan att få en diagnos borde tilldelas Nobelpriset i otadlighet,med det förbehållet att ett Nobelpris inte föranleder en diagnos.
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP