Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor i dina spår



du strör stjärnor där du går
det är tid att följa dina spår

ord för ord ekar 
i smekning efter smekning

norrskenet flammar 
i din skapelses krona

all världens mörker skingras
av kärlek som frambringas

vi är älskade
för att vi är

och vi ska göra gott
där vi är














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-14 18:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP