Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pretto ord om hur lust känns


Lust

Jag vill berusa mig med henne
och ha hennes nacke mot mina läppar
hennes lukt i mitt väsen
hennes hud under mina naglar

med nattens skydd vill jag
ge mig hän
och jag vill att hon ska ge
extasets hjärtslag, närvaron som stillar min törst
jag vill att hon ska skriva
med brännande vax, taktil känsla
i mitt bröst
jag vill att varje stavelse
ska ska nå mig i din röst

och jag vill höra dig stöna
under kaotiska ögonblick
av kittlande yrsel
kyss mig med tomma bokstäver
och med vild eld glödga mina nerver
kroppen bestämmer allt
i njutningsfall tusenfalt

och hon är mitt sista beroende
den sista flaskan som håller mig kvar
på en skolatoalett, i mörket jag var
den lust som färgar min tillvaro
med höstlöv, vårvind
med gåshud på mitt skinn
hon växer på insidan
och till sist kan jag inte ljuga mer




Fri vers av ingenallsegentligen
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-14 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen