Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är livet

Din varma andedräkt mot min vinterbleka hud

Din stora gestalt i morgonljuset

Ditt blonda hår på kudden

Din närhet som kittlar i min kropp


Där ligger jag bredvid, bara en liten bit bort
Och det är då som jag glömmer
Att livet är kort




Fri vers (Fri form) av Gammal flaskpost
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-01 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gammal flaskpost
Gammal flaskpost