Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista bönen

Om Gud är namnet på allt det där
som jag inte kan förstå eller hantera

Om han väcker mig mitt i natten
och pekar på vägen mot Döden
så skall jag lägga en extra kudde under huvudet
och be honom att jag får leva en liten stund till




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-15 01:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa jag är med...härmar dig gärna!!! Bra text om religionens vara eller icke vara.
2016-11-17

  annatheresia
Känslosam & rörande text, som berör mig
2016-11-15

  Solstrale VIP
Svårt, så svårt öde... Att kudden blir en tolkningsbar bro till livet, utan sömn förbleknar vi... Mycket starkt och bra skrivet! All min lisas kraft sänder jag dig!
2016-11-15

    ej medlem längre
En vacker dikt som lägger sig mjukt om hjärtat att läsa.
2016-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text som väcker tankar och känslor!
2016-11-15

  Susanne Klint Martell
Begrundande rader.
Tycker om!
2016-11-15

  Stefan Albrektsson
En fint innerlig dikt - fylld av vädjan inför obegripligheterna. Jag älskar de två strofernas inledande tentativa "om". Snyggt!!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP