Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soluppgång (haiku)


sol genom havet
en symfoni av färger
stark lyckokänsla




Bunden vers (Haiku) av Susanne Klint Martell
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-15 08:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart fint .....
2016-11-15

  Quasimodo
Lyser fint i färger och lycka!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Klint Martell
Susanne Klint Martell