Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och mannen

Hon en flicka på sexton år.
Han en man på fyrtio åtta år.

Dom älskar varandra.
Nej inte den typen av kärlek.

En starkare typ av kärlek.
En som aldrig försvinner.

Ett band så starkt inget kan bryta det.
En relation så enkel.

Jag en flicka på sexton år.
Han min bästa vän, min hjälte och framförallt min pappa.




Fri vers (Fri form) av my free space
Läst 379 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-15 09:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Fint
2017-01-07

  Solstrale VIP
Underbart skrivet i en hyllning till din pappa! Så skickligt! :)
2016-11-15

  Bearded Bear
Bearded Bear
Tack vännen! Fantastiskt att få en hyllning så vacker av sin dotter...Å ja du är min vän för evigt!!!
2016-11-15
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

my free space