Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid skrivandets bord






Skriver ner mina tankar och känslor i ord
när jag sitter här vid skrivandets bord

naket och avskalat om det som är jag
några till missnöje, andra till behag

öppen med det som varit och det som är
ljus och mörker, glädje och besvär

har fått många rosor, men även tistlar är givet
ser på buketten och tänker på livet





Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-11-15 10:43



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Uttrycksfullt mycket bra och på rim
Livets väg är rosor och et snår av tistlar

Du beskriver det så fantastiskt bra och som sagt mycket bra i rim<3
2016-11-20

  Lars Hedlin
Så fint
2016-11-19

  lila fjäderblomman VIP
livets bukett.
2016-11-18

  Eva Helene VIP
Fint flyt i en mycket bra och tänkvärd dikt!
2016-11-17

  StinaJ VIP
En sann poets tankar förmedlade till oss från din penna. Bra !
2016-11-17

    Peter Söderqvist
Fina tankar! I efterhand är kanske tistlarna de som ger buketten liv.
2016-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt fint rimmat...
2016-11-16

  Stanley Rydell
"ser på buketten och tänker på livet" - så uttrycker sig den som har livsklokhet och har generositeten att dela den! Gillar öppenheten och äktheten med vackert, avskalat språk
2016-11-16

  ULJO
Denna tyckte jag mycket om
2016-11-16

  Öknens Ros VIP
fint om tankar och funderingar kring livet.
2016-11-16

  Valter Örn VIP
Bra funderingar som flyter fram fint i rytm och melodi !
2016-11-16

    Birgersdotter VIP
Tycker om dina fina texter!
2016-11-15

    Dan Myrbeck
Fint funderings-skaldat!
2016-11-15

  M.Eta
Fint skrivet om orden du präntar ner i dina texter.
2016-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina rim om livet med dess olikfärgade erfarenheter!
2016-11-15

  Niliboy
Ja, erfarenheterna pockar på å det känns så gott att få gå till dem ibland nä man diktar! Fint föfattat!
2016-11-15

  Gunnel Eriksson VIP
Bra rim. Du är en person som jag tycker mig känna genom din öppenhet, men vi har aldrig träffats i verkliga livet bara
genom orden. Det känns bra.
2016-11-15

  överlevaren VIP
Mycket bra, GILLAR!
2016-11-15

    ej medlem längre
fina rim.
2016-11-15

  Marianne Räf
JÄTTEFINT ! Snygga rim..
Självklar bokmärkning !
2016-11-15

  i af apa
varmt som ett gammaldags bokmärke
med breda änglavingar...
2016-11-15

    ej medlem längre
Dina ord om livet och alla dess nyanser berör alltid!
2016-11-15

  Solstrale VIP
Väldigt rar, sådan förmåga du har! Tack!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP