Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pojken med slangbella nåde amerikanska dröm tro eller ej det är familjen Dawood som banar väg till lycka och framgång i livet för sina barn andra gör det även från döden, vakar över sina barn.


DONALD TRUMP föddes i Pakistan i en muslimsk familj

Det chockerande avslöjandet. DONALD TRUMP föddes i Pakistan i en muslimsk familj, och antogs därefter av en familj i USA.

 

Författare: Danie Romniceanu | tisdag, 15 november 2016 | 19 kommentarer | 7031 visningar

 

Donald Trump eller Dawood Ibrahim Khan?

 

Enligt en teori minst bisarra pakistanska nyhetskanal Neo nyheter, nyvalda President av Förenta staterna, Donald Trump skulle ha födas i Pakistan i en muslimsk familj, därefter antas av en amerikansk familj.

 

Neo nyheter, citeras av brittiska offentliggörande Daily Mail hävdar att amerikanska Tycoon kom till världen den 14 juli 1946 i Waziristan, en bergig region i nordvästra Pakistan. På tiny hade ursprungligen kallades Dawood Ibrahim Khan (bilden), skriver i Neo nyheter material rätt "tro det eller ej, republikanernas kandidat Donald Trump föddes i Pakistan, inte USA" (materialet publicerades i det amerikanska valet kampanj presidentval och avslöjandet gjordes först i ett senare skede).

 

Till stöd för sin teori, pakistanska inlägget och bild av en röd pojke som det säger skulle vara Dawood Ibrahim Khan, antogs vid 9 år av en rik familj från USA, och döpte sedan Donald Trump.

 

Neo Nyheter skriver mer att, innan det antas av amerikansk familj, Trump hade varit lett från London av en kapten i armén-brittiska språket, efter dess föräldrar hade dött i en olycka med fordon.

 

Avslöjanden om den pakistanska webbplatsen "riktiga" hem av Donald Trump var naturligtvis ironizate i alla sociala nätverk.

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 1170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-15 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP