Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstiden är levandedöd.

Snön övergick till
regn.
Årstidernas död
hindrades,
återuppstod till ett
tillstånd.
Levandedöd,
svart och
lera.
Världen sköljdes
fram på
dess färd.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-15 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight