Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anfall av kräksjukan svartsjuka när man blir ersatt av någon ny


Eldspruta

Från bara axlar
växer demonvingar ut
knastrar och knakar

svarta taggiga vingar
ur ögonen väller lava
tänder som vill slita
borra in och släcka min törst

ur strupen kommer oljud
ett skri av brännhet smärta
från ett jag
inte visste fanns

knotiga erfarna händer
sliter hårtussar av
Syr en liten docka därav
Vana stygn
Skrämmer

Lidande för lidande

I morgon
kan jag lyssna
på ditt nya liv





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-16 00:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
denna dikt är du. bra.
2018-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
En bra beskriven känsla, som man nog helst vill slippa känna...
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP