Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bipolaritetens lilla baksida


Vemod vet

vemod
kan bara skriva vemod
på höstlik efterkrigstid
tid där sommargrenar
mals med ruttnande löv
och skitig snö

hon skriver bara vemodssång
och hoppas på kärlek
som ska fylla tom bitterbägare
söt livsbringande ängladryck

hon vet att det går över
vemod vet
att man kan använda tippex
på krampande svärtade ord

censur




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-16 11:37



Bookmark and Share


  SatansSon
censur var felstavat. annars bra!
2016-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, en vemodig dikt, men det känns som om det finns lite hopp i alla fall...
2016-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP