Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdagskväll.

 

 

 

Tisdagskväll, ja - igen tänker ni.
Ja - igen tänker jag. 

Och regnar gör det också, ja - igen tänker ni.
Ja - igen tänker jag. 

Sen då? tänker jag.
Int vet vi, tänker ni.




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-15 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape