Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi möts där 21:00 den 15 dec 2016


3 bröder

det kunde varit ingenting
men blev ett minne som etsade sig fast
i den djupaste del av hjärnbarken

vi sågs och njöt av stunden
och vi visste att det var bara nu

du gav aldrig några löften
inte ens ett litet hopp
men du gav en träff
som jag fortsätter minnas
resten av mitt liv

du gav dig själv till mig
trots att du visste att det
inte existerade en framtid

jag vill ha dig tillbaka
och jag finns där vi träffades,
väntandes på att det som aldrig kunde hända,
och på något som ingen någonsin kunde tro

att det blev vi

( jag är där, 3 brödre i Oslo 21:00)

kommer du?




Prosa av Max Poisé
Läst 413 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-15 20:25



Bookmark and Share


  aol
Man känner en stor längtan i diktarjaget
2016-11-23

  Nina Nightwish
En längtan i vacker poesi. Tack för denna
2016-11-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så mycket längtan och förväntan i din fråga...
2016-11-16

  Anya VIP
Känns som en fin stund fast den inte blev långvarig. Man får göra vad man vill bara man inte sårar någon...tänker jag.
2016-11-16

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2016-11-16

    Birgersdotter VIP
Hoppas du får ditt möte-längtan efter det ouppnåliga..eller?
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé