Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vism


vi bröt bröd
delade med oss
svalde oblaten hela
för ingen alls
förvarades i dunkel
ansvarslöst ansvarstagande
om svar anhålles
helst inte alls
och så fingertoppar doppade i honung
saknar jag dig
infernaliskt




Fri vers av tildam
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-15 22:15



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Du målar väldigt fint med dina ord.
Väldigt bra!
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam