Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Jag

Att inte räcka till
Vad jag än gör
Dödar mig
Mitt innersta väsen
Det som är jag
Men det kanske är det du vill
Men jag tänker inte tyna bort för dig
Jag tänker inte tyna bort för någon
Så du vet
Jag är Jag
Och det om något ska ingen ta ifrån mig




Fri vers (Fri form) av Loeitt
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-15 23:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är du, och du är helt underbart perfekt precis som du är

gudinna, rakt av
2017-03-31

  Zandor
håller med...fullt ut
2016-11-23

  Goraxy 89 Orion VIP
Rätt Så!!!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Loeitt
Loeitt