Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kärlek

Kärlek
vad är kärlek?

hur mycket jag
än älskar dig
så når vi inte
varann

är de bara
en sak
som gäller
eller var det
som vi sa
att det fanns
något mera

vad var det
isåfall?

..att göra varann
illa?

kanske

växa på varandras
bekostnad?

du är ledsen nu
så ensam
du kräver mig nu
önskar min närhet

men

jag springer
springer snabbt
bort från ditt nät
av ägande

du hade mig
så rar

jag var villig
ta ner månen
enbart
för din skull

ditt leende
gjorde min dag

men du
kastade mig
för spännande
happenings

jag var för djup
sa du

eller..
hur var det du sa?

~~~

jag älskar dig
det vet vi båda

älskar dig mer
än livet

dina enstaka rader
som du skriver

ibland fyllda med kärlek
andra gånger fyllda
med konstig förakt
jag aldrig lärt mig tyda

alla
dina små ord
får mig på fall
positivt negativt
spelar mindre roll

~~~

..lovar
att bära ditt hjärta
inom mig

medan jag
letar mig fram
mot nya mål

för du får inte
skada mig igen

oavsett våran kärlek




Övriga genrer (Drama/Dialog) av agneta pichler
Läst 679 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-16 13:08



Bookmark and Share


  aol
Underbart djupt berörande skaldat, och så rakt från hjärtat känns det som.
2017-08-29

    ej medlem längre
Djupt berörande om att mötas i kärlek!
Stark text kram
2016-11-20

  Lars Hedlin
Så mycke tlänslor inom som berör starkt..varm kram
2016-11-19

  Carl Mikael Fäldt
Ytterligt viktig text detta!
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Bra och berörande om hur
svårt det är att få kärleken
att stämma på tillräckligt
många sätt.
2016-11-16

  Fem hjärtan VIP
Din fina text berör !
2016-11-16

  ULJO
Berörs av dina ord
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler