Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri att tolkas (haiku)


endera dagen
kommer kraften tillbaka
startar upp på nytt




Bunden vers (Haiku) av Susanne Klint Martell
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-16 16:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varje dag på Nytt :)
2016-11-19

  Quasimodo
Låter lovande och bra för det som ska bli nytt!
2016-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Klint Martell
Susanne Klint Martell