Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att nå dit man innerligt önskar.


Sikt

Tackor i flock kring stenarna,
vinden ringlar sig opp.
Sus mellan löven och grenarna,
till kroppen överförs hopp.

Det som var gårdag är här än,
påtagligt äkta, tydligt nåbar.
Att detta erfara med en vän,
en dröm så ljuvligt rar.

Runt hörnet vilar en gärd,
fågelsång, dofter, passion.
Värnas med sabel och svärd,
det är alls icke fiktion.

Segel som spjärnar i drömska,
kapten kommandot förtjänar.
Att nå dit man innerligt önskar,
fordrar att man enträget tränar.




Fri vers av Ossian_
Läst 184 gånger
Publicerad 2016-11-16 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ossian_
Ossian_