Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska

Ingen vill ta min hand,
om det inte är en sökare.

Det finns för få i detta land,
hon var till och med rökare.




Fri vers av Ossian_
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-16 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ossian_
Ossian_