Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbel glädje


Gläd dig

med mig

det är så ledsamt

att glädjas ensam




Fri vers av Vågparet
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-17 12:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Delad med vännen blir
sorgen halv och
glädjen dubbel.
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet