Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finaste julklappen


Årets julklapp!!!


Kärlek, Omtanke

Närhet,

Gemenskap och Vänskap.


En julklapp som borde vara en självklarhet varje jul.









Fri vers av Vågparet
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-17 14:33



Bookmark and Share


  Connie
Låter underbart!
2016-11-21

    ej medlem längre
Vackra ord från vacker tjej <3
2016-11-18

  ULJO
Så självklart. Kärlek till alla borde vara en själklarhet
2016-11-18

  Alysse VIP
Så fint och bra
och något
alla har råd med!
2016-11-17

  Solstrale VIP
Oerhört begåvat! Så rätt! Min önskelista och det jag ger! :)
2016-11-17

    Dan Myrbeck
Betydligt bättre än saker!

/Sakkunnig
2016-11-17

  Öknens Ros VIP
bättre julklapp kan man inte få! :)
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet