Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gälda & gengälda - limerick

 

En rätt fräck expedit från Ventura
sa jag tar helst betalt i natura
till en sexig madam
som log glatt och drog fram
några kottar och barr från en fura




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-17 16:55



Bookmark and Share


  ULJO
Den var riktigt bra
2016-11-17

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ha-ha-ha,
Till D.M Betala & återgälda om du skriver ”Tar” referera sig till: taking time paid.
Ser: would prefer payment.


2016-11-17

    Dan Myrbeck
Toppenbra, helt klart!

PS:

"ser" bör bytas mot "tar".
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP