Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaLl

 

 

Vävt är lugnet nu

genom skogen drar varpen

 

sätter min bara fot mot gulnad äng

det frasigt frostiga söver mig

 

jag lindar tyget om,

som en puppa

 

tids nog drar livet mig iväg

och jag ska hovra som alla andra

 

kring juleljus.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-17 20:18



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mysig stämning i din dikt!
2016-11-18

  ULJO
Fint skrivet. Gillas
2016-11-17

  aol
Allt är gott så fin skaldat,
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP